Elkészítés: A lisztből, a tojásokból, a tejből és az ásványvízből sűrű palacsintatésztát keverünk. Ízesítjük egy csipet sóval, majd kisütjük a palacsintákat.
Közben elkészítjük a tölteléket: a kókuszreszeléket összekeverjük a sűrített tejjel, ha túl sűrű, kevés tejet önthetünk hozzá. A lényeg, hogy kenhető legyen a krém.
Elkészítjük a csokimázat: vízgőz felett megolvasztjuk a feldarabolt étcsokit, hozzáteszünk fél dl vizet, 2 evőkanál kakaót és 6 evőkanál cukrot. Állandóan kevergetjük, amíg elolvad benne a csokoládé.
Összeállítjuk a tortánkat: 1 palacsintát megkenünk a kókuszkrémmel, a következőt a csokikrémmel, felváltva kenjük a palacsintákat egymásra rétegezve, amíg elérkezünk az utolsó palacsintához, amit csokival kenünk meg. A tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.