Elkészítés: A tojások fehérjét a sóval és a cukorral kemény habbá verjük. Kanállal habcsókokat formázunk belőle egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsiben, és 150 fokos sütőben 1 órán át sütjük. Ha kisült, tálcára csúsztatjuk.
Felolvasztjuk az étcsokoládét, és a felét rácsorgatjuk a kihűlt habcsókokra. Ezután rásimítjuk a vaníliás cukorral felvert tejszínhabot, majd rácsorgatjuk a csokoládé másik felét.
Végül cikkekre vágott körtebefőttel díszítjük, és megszórjuk pirított mogyoróval. Körtebefőtt helyett idénygyümölccsel is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.