A tojásokat a vajjal és a porcukorral habosítani kezdjük, ha kész, akkor a lisztet átszitáljuk a sütőporral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Lassan a száraz anyagokat elkezdjük az alapba keverni, közben csorgatjuk hozzá folyamatosan a tejet, de csak annyit mindig, hogy felvegye de közben sűrű massza állaga maradjon. Óvatosan beleforgatjuk a tört csokoládét, a legvégén a málnát és a citromhéjat.
Muffinpapírral bélelt formákba töltjük, de nem kell egészen a pereméig, mert különben nagyon csúcsosak lesznek, és elterülnek a sütőpor miatt.
200-180 fokon szép pirosra sütjük.
Tálalás után mindenképpen várjuk egy kicsit a fogyasztás előtt mert a megolvad csokoládé könnyen égést okozhat a sütemény belsejében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.