A tésztához keverjük robotgéppel először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton körülbelül 4 perc alatt habossá a tojást, a porcukrot, a sót és a puha vajat.
A lisztet és a kakaót szitálva adjuk hozzá, tésztalapáttal rövid idő alatt forgassuk bele, hogy a tészta ne legyen nyúlós.
A tésztát töltsük csillagcsöves (kb. 1 ½ cm nyílású) habzsákba, egymástól elegendő távolságra nyomjunk medvetalp formákat a kikent, sütőpapírral bélelt sütőlapokra.
Előmelegített sütőben süssünk körülbelül 190°C–on 10 percig egy-egy sütőlapot.
A kekszeket a sütőpapírral együtt húzzuk a rácsra, hagyjuk hűlni.
A töltelékhez a mentolos tallérokat törjük apró darabokra, tegyük keverőtálba és adjuk hozzá a vajat. Robotgéppel először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton keverjük sima masszává.
A medvetalpak egyik felén osszuk el a tölteléket, a tetejére az üres medvetalpakat könnyedén nyomkodjuk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.