Elkészítés: 1. A vajat vízfürdőben megolvasztjuk, belekeverjük a 2 tojást és a cukrot, valamint a vaníliás cukrot.
2. Összekeverjük a lisztet, a sütőport és 1 dl tejet.
3. A lisztes masszát lassan hozzáadjuk a vajas masszához, csomómentesre keverjük. (Géppel egyszerűbb, de fakanállal is tökéletesen meg lehet oldani.)
4. A kész keverékkel 2/3-ig töltjük a formát (muffin- vagy tortaforma).
5. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
6. A csokit vízfürdőben felolvasztjuk, hozzákeverjük a maradék 1 dl tejet.
7. Ha egyszerre ráöntjük, lefolyik az egész, én úgy csináltam, hogy egy kicsit rákentem, hagytam megdermedni, és addig ismételgettem, ameddig el nem fogyott a csokim.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.