Előkészítés: A csokoládét kis darabokra tördeljük. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk.
Elkészítés: Az étkezési keményítőt a kakaóval és 2,5 dl tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk a cukorral, a vaníliapéppel, egy csipet sóval és a csokoládédarabokkal. Ha forr, belekeverjük a keményítős tejet, és egyet forralunk rajta. Hideg vízzel kiöblítjük a formákat, beletöltjük a csokoládékrémet, és hagyjuk kihűlni. A hideg/megdermedt tortácskákat tányérra borítjuk, és a tejszínhabbal meg a csokoládéreszelékkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 285 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.