Előkészítés: A csokoládét kis darabokra tördeljük. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk.
Elkészítés: Az étkezési keményítőt a kakaóval és 2,5 dl tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk a cukorral, a vaníliapéppel, egy csipet sóval és a csokoládédarabokkal. Ha forr, belekeverjük a keményítős tejet, és egyet forralunk rajta. Hideg vízzel kiöblítjük a formákat, beletöltjük a csokoládékrémet, és hagyjuk kihűlni. A hideg/megdermedt tortácskákat tányérra borítjuk, és a tejszínhabbal meg a csokoládéreszelékkel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 285 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.