Elkészítés: A csülköt egy fazékba rakjuk, és annyi vízzel, hogy jól ellepje, plusz a babérlevéllel, feltesszük főni. Ha félig megpuhult, kivesszük a vízből, kicsontozzuk, felkockázzuk, majd visszarakjuk, és hozzáadjuk az előző este beáztatott tarkababot. Amikor a bab is félig megfőtt, beletesszük a savanyúkáposztát, az egész hagymát, a felkarikázott zöldségeket és az apróra vágott fokhagymát. Megszórjuk a fűszerekkel, majd mivel elég sok levet elpárologtatott, felöntjük a sörrel. Készre főzzük. Lisztből, olajból és pirospaprikából gyenge rántást készítünk, és sűrítjük vele levesünket. Jól átforraljuk, és ha picit kell, utánasózunk. A sóval óvatosan bánjunk, mert a füstölt csülök és a savanyúkáposzta is sós lehet.
Tálaláskor felvert tejfölt adunk mellé, mert ettől igazán krémes lesz az állaga.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.