Elkészítés: A füstölt csülköt megfőzzük, ha kihült, feldaraboljuk. Felkockázzuk a szalonnát, kiolvasztjuk, majd kiszedjük a pörcöt. Az alaposan megmosott és apróbb darabokra tépkedett salátát átforgatjuk a forró zsírban, majd felöntjük a csülök főzőlevével. Beletesszük a feldarabolt csülköt, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymagerezdeket apróra vágjuk, és a leveshez adjuk. A tojásokból kevés liszttel lágyabb omlettet sütünk, majd kockára vágjuk. A levest tejfölös habarással besűrítjük, ecettel ízesítjük, hozzáadjuk az omlettkockákat és az apróra vágott friss kaprot, 2-3 percig forraljuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.