Elkészítés: A kicsontozott csülköt kb. 3-4 centis kockákra vágjuk, majd alaposan megmossuk. Az apróra vágott hagymát elkezdjük pirítani a zsiradékon, amikor kezd üvegesedni, a tüzet takarékra véve hozzátesszük a zúzott fokhagymát, 2 csipet sót, őrölt borsot, őrölt köményt, 2-3 teáskanál őrölt csemegepaprikát. Gondosan elkeverjük, majd rögtön beletesszük a felkockázott csülköt. Sűrű kevergetés mellett fehéredésig pároljuk, majd felöntjük annyi sörrel, hogy szinte ellepje a húst. Ekkor fedő alatt bátran főzhetjük, ízesítjük sóval, borssal, köménnyel. A hús amúgy is ereszt még levet, de ha kevés a folyadék, sörrel pótolhatjuk még. Kb. 1-1,5 óra alatt készre főzzük. Savanyúsággal és friss ropogós kenyérrel isteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.