Elkészítés: A cukkinit megmosom, végeit levágom. A sajtokat lereszelem, a fokhagymagerezdeket megtisztítom. Előkapok egy hőálló edényt (lehet tepsi vagy bármilyen alakú edény, ami sütőbe rakható).
Rétegezve telepakolom az edényt: legalulra cukkinit teszek, rá néhány szelet lapkasajt, cukkini, reszelt sajt, fokhagyma, cukkini, amíg tartanak a hozzávalók. Az egészet a sütőbe tolom, és közepes lángon/hőfokon megsütöm. A tetejét megszórom parmezánnal, és pár percre visszatolom, hogy aranysárga színűvé varázsoljam. :o)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.