Elkészítés: A cukkinit sajtreszelőn lereszelem, az apróra vágott póréval összekeverem, megsózom, állni hagyom.
Miközben felmelegítem a 4 deci tejet, egy másik lábosban megolvasztom a vajat, egyesével hozzákanalazom a lisztet, hogy ne legyen csomós, majd nagyon finoman, decinként felöntöm a tejjel, közben kavargatom a csomómentesség miatt. Kis lángon főzöm, hogy besűrűsödjön, ezután belekavarom a tojás sárgáit, a sajtot, sózom, borsozom, meghintem szerecsendióval. A kinyomkodott cukkinit szintén hozzáteszem, majd beleforgatom a habbá vert fehérjét.
Kivajazott, zsemlemorzsázott őzgerinc formába öntöm a masszát, és előmelegített sütőben közepes lángon (170-180 fokon) 40 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.