Elkészítés: Bő sós vízben az egész cukkíniket kb. 15 percig főzzük. Kivesszük őket, egy kicsit lehűtjük, majd hosszában kettévágjuk őket. A közepükből óvatosan kikaparunk egy kevés cukkínihúst. Míg a cukkínik főnek, megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk a hagymát. A kikapart cukkiníhúst, az apróra vágott hagymával és a sajttal elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A masszával megtöltjük a cukkíniket, majd egy kiolajozott tepsibe rakjuk őket, meglocsoljuk a tejföllel, megszórjuk egy kis pirospaprikával a tetejüket. 200ºC fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.