Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzöm. Ezalatt a hagymát apró kockára vágom, a cukkinit megmosom, és szintén felkockázom.
Kevés olajon üvegesre párolom a hagymát, majd hozzáadom a cukkinit és a fokhagymát. A végefelé teszem rá a gulyáskrémet, összeforgatom, majd lehúzom a tűzről, nehogy leégjen.
Amikor a krumpli megpuhult, meghámozom, villával összetöröm, és hozzáadom a cukkinis keveréket. Ezzel jól összedolgozom, majd kisebb golyókat formázok a masszából. A golyókat reszelt sajtba forgatom, és egy tepsibe teszem. Sütőben addig sütöm, amíg a sajt megpirul rajta.
Köretnek vagy magában is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.