Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és paprikát, megpároljuk. Tejfölt adunk hozzá, pici liszttel besűrítjük.
A felszeletelt, kiklopfolt húst fűszerezzük, cukkiniszeleteket rakunk rá, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. Kiolajozott fóliába tekerjük jó szorosan, és a mártásban kb. 30-35 percig pároljuk.
Közben a spárgát megtisztítjuk, kb. 2 cm-es darabokra vágjuk, és a mártásba rakjuk, a spárgafejeket később rakjuk bele.
A húsokat kiemeljük, kicsomagoljuk a fóliából, ferdén szeleteljük, majd a spárgás raguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.