Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és paprikát, megpároljuk. Tejfölt adunk hozzá, pici liszttel besűrítjük.
A felszeletelt, kiklopfolt húst fűszerezzük, cukkiniszeleteket rakunk rá, feltekerjük, és hústűvel összetűzzük. Kiolajozott fóliába tekerjük jó szorosan, és a mártásban kb. 30-35 percig pároljuk.
Közben a spárgát megtisztítjuk, kb. 2 cm-es darabokra vágjuk, és a mártásba rakjuk, a spárgafejeket később rakjuk bele.
A húsokat kiemeljük, kicsomagoljuk a fóliából, ferdén szeleteljük, majd a spárgás raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.