Előkészítés: A csirkehúst megmossuk, kockára vágjuk, a csirkefűszerrel beszórjuk, és állni hagyjuk, amíg a többi hozzávalót előkészítjük. A kolbászt karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk, húsát csíkokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, 2 cm-es karikákra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a kolbászt, félretesszük. Nagyobb edényben felforrósítjuk a maradék olajat, a hagymát és a fokhagymát világosra pirítjuk benne, hozzáadjuk a csirkehúst, és néhány percig tovább pirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, és 5 percig együtt főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a húslevessel, és a húst puhára főzzük, levét hagyjuk elfőni. Amikor a hús elkészült, belefőzzük a paprikát és a cukkinit, úgy hogy az étel jó sűrű szaftos legyen. Tálaláskor, ha kell, utánízesítünk. A kolbászt a tányérokra rendezzük, ráöntjük a paradicsomos csirkés ragut, és petrezselymes párolt rizzsel tálaljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.