Elkészítés: A megtisztított fokhagymát apróra vágva vagy fokhagymaprésen áttörve és a feldarabolt cukkinit 2-3 evőkanál olívaolajon megpároljuk (nem szabad túlpirítani, mert a fokhagyma megkeseredhet). Egy kevés vizet és a fűszereket hozzáadva puhára főzzük. Ezután botmixerrel simára pépesítjük, hozzáadjuk a tejszínt és a burgonyapüréport vagy a tört, főtt krumplit, valamint ízlés szerint még kb. 1 liter zöldséglevessel vagy vízzel felengedjük. Visszatesszük a tűzre, összeforraljuk, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.