Elkészítés: A májat alaposan megmosom, és leitatom róla a vizet konyhai papírtörlővel. Ezután csíkokra vágom. A hagymát meghámozom, apró kockákra vágom, és egy kis olajon egy lábosban megfonnyasztom. Ezután rádobom a májat,ées addig pirítom, míg megfehéredik. Ezután rádobálom a felkockázott zöldségeket, és a zúzott fokhagymát is. Meglocsolom szójaszósszal, egy fél pohár vízzel, és megvárom míg a zöldségek levet eresztenek. Ezután fűszerezem borssal, majoránnával, ki hogy szereti. Amikor minden megpuhult, kiszedek egy kicsit az étel levéből, és elkeverem egy falat étkezési keményítővel, majd visszaöntöm, és jól átkavarom. Rizzsel vagy főtt krumplival tálalom. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.