Elkészítés: A darát szárazon aranybarnára pirítjuk, ráöntjük a levest és addig főzzük, amíg azt felszívja. A pórét és a cukkínit 8 cm-es darabokra vágjuk, sós vízben a pórét 5, a cukkínit pedig 3 percig főzzük.
A tejszínt sóval, curryvel ízesítjük és belekeverjük a felvert tojásokat.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a kihűlt dara felét, rárakjuk a póré és a cukkíni felét. Befedjük a maradék darával és elrendezzük a tetején a zöldségeket, meglocsoljuk tejszínnel. 35-40 percig sütjük, de a sütés vége előtt 5 perccel vajdarabkákat szórunk a tetejére. A joghurtba belekeverjük a megpirított és felaprított mogyorót, a zúzott fokhagymát, pici sót, borsot, és a felfújthoz tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.