Elkészítés: A cukkinit, a paradicsomot és a sajtot felszeletelem ujjnyi darabokra. A fokhagymát vékony csíkokra vágom. A jénaiba nagyon kevés olajat öntök.
Az aljára pakolom a cukkinit, majd erre a fokhagymaszeleteket. Aztán megint pici olaj, majd a fűszerek ízlés szerint (bőven lehet rá szórni).
Erre fektessük rá a paradicsomszeleteket, majd erre megint olaj és fűszerek kerülnek. A végén letakarjuk a sajtszeletekkel.
Sütőben a sajt pirulásáig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.