Elkészítés: Az olajon üvegesre pirítjuk a megpucolt hagymát. Közben feltesszük főni a rizst. Hozzáadjuk a hagymához húst, a gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és nagy lángon lepirítjuk. A megfőzött, lecsöpögtetett rizst, a piros húsú paprikát és a kukoricát a húshoz adjuk. Felforrósítjuk, majd a curryvel, a paprikakrémmel fűszerezzük. Az utolsó lépés, hogy a tojásokat felverjük, a rizses húshoz adjuk, és addig keverjük, míg a tojás megsül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.