Elkészítés: A margarint megolvasztjuk, hozzátesszük a kétféle hagymát, megfonnyasztjuk. Belekeverjük a curry-t, 30 másodpercig keverjük, majd bele a lisztet, kicsit keverjük, felengedjuk a tejjel, folyamatosan keverjük, míg sűrű lesz. Sóval ízesítjük. A kemánytojásokat tányérra helyezzük kettévágva, ráöntjük a curry-szószt. Friss kenyérrel, paradicsommal, uborkával fogyasztjuk.
A fenti szósszal megtölthetünk omlettet is, akkor rakjunk bele sonkát vagy párizsit is. Az omlettet palacsintaszerűen tekerjük, szeletekbe vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.