Elkészítés: A szószhoz megpucoljuk a zöldségeket, és apróra daraboljuk őket. Egy edényben, vagy egy magasabb falú serpenyőben felhevítünk egy kis vajat, és megdinszteljük benne a curryvel jó alaposan megfűszerezett zöldséget, 5 perc után felöntjük a zöldséglével, felforraljuk, majd kb. 20 percig gyenge tűzön főzzük. Közben a húst falatnyi darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk curryvel is. Egy serpenyőben vajon pirosra sütjük. A rizst 1-2 liternyi forrásban lévő, sós vízben kb. 8 perc alatt készre főzzük. Ha a zöldséges szósz megfőtt, akkor hozzáadjuk a tejszínt, ha túl híg lenne, egy kis liszttel sűríthetjük. A húst hozzáadjuk a szószhoz, aki szereti a csípőset, az még megszórhatja cayenne borssal. Az egészet a főtt rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.