Elkészítés: A szószhoz megpucoljuk a zöldségeket, és apróra daraboljuk őket. Egy edényben, vagy egy magasabb falú serpenyőben felhevítünk egy kis vajat, és megdinszteljük benne a curryvel jó alaposan megfűszerezett zöldséget, 5 perc után felöntjük a zöldséglével, felforraljuk, majd kb. 20 percig gyenge tűzön főzzük. Közben a húst falatnyi darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk curryvel is. Egy serpenyőben vajon pirosra sütjük. A rizst 1-2 liternyi forrásban lévő, sós vízben kb. 8 perc alatt készre főzzük. Ha a zöldséges szósz megfőtt, akkor hozzáadjuk a tejszínt, ha túl híg lenne, egy kis liszttel sűríthetjük. A húst hozzáadjuk a szószhoz, aki szereti a csípőset, az még megszórhatja cayenne borssal. Az egészet a főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.