Elkészítés: A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, kicsumázzuk és 8 cikkre vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, félkarikákra vágjuk. A meghámozott fokhagymát átnyomjuk. A padlizsánt megmossuk, megtisztítjuk, és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
A halszeleteket leöblítjük, leitatjuk és citromlével meglocsoljuk. Utána a filéket összetekerjük, és fogvájóval összetűzzük.
A padlizsánszeleteket 3 evőkanál olajon serpenyőben mindkét oldalukon megpirítjuk, kiszedjük, és papírtörlőn lecsepegtetjük. A hagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, curryporral megszórjuk, megkeverjük. A paradicsom felét és a fokhagymát hozzáadjuk, pár percig együtt pároljuk. 2,5 dl vízzel felöntjük, és kevergetve egyszer felforraljuk. A maradék paradicsomot, a padlizsánt és a haltekercseket a mártásba rakjuk. Megsózzuk, borsozzuk, és lefedve közepes lángon 5 percig pároljuk.
A petrezselymet vagy a koriandert megmossuk, leitatjuk, felaprítjuk, és a currys halra szórjuk, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.