Előkészítés: A húst megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A barackot lecsepegtetjük, a barackokat kettévágjuk, a levét megőrizzük.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint feltesszük főni (ha zacskósat készítünk, felforraljuk a vizet). A borsót kevés vízben puhára pároljuk (akár a zacskós rizzsel együtt). Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Kiszedjük, és sózzuk, borsozzuk. A visszamaradt lében megpároljuk a hagymát, rászórjuk a curryt. Felöntjük a levessel és a baracklével, szójaszósszal, sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük. Felforraljuk, belekeverjük az étkezési keményítőt, és besűrítjük. Hozzáadjuk a húst, a barackot, és összeforrósítjuk. A rizst leszűrjük, összekeverjük a borsóval és a vajjal, és a hússal tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 575 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.