Előkészítés: A húst megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A barackot lecsepegtetjük, a barackokat kettévágjuk, a levét megőrizzük.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint feltesszük főni (ha zacskósat készítünk, felforraljuk a vizet). A borsót kevés vízben puhára pároljuk (akár a zacskós rizzsel együtt). Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Kiszedjük, és sózzuk, borsozzuk. A visszamaradt lében megpároljuk a hagymát, rászórjuk a curryt. Felöntjük a levessel és a baracklével, szójaszósszal, sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük. Felforraljuk, belekeverjük az étkezési keményítőt, és besűrítjük. Hozzáadjuk a húst, a barackot, és összeforrósítjuk. A rizst leszűrjük, összekeverjük a borsóval és a vajjal, és a hússal tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 575 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.