A karfiolt sós vízben félpuhára főzzük, majd kihűtjük. A húsból, tojásból, az áztatott zsemléből, apróra vágott hagymából, fokhagymából és fűszerekből ízletes fasírtot gyúrunk. Ha van petrezselyem, akkor apróra vágva azt is bele lehet keverni.
A főtt karfiolt egy tűzálló tál közepére helyezzük, majd a kész fasírozott hússal "becsomagoljuk" és a sűtőben kb. 30-40 perc alatt lassan készre sütjük. Kb. annyi idő alatt készül el, mint az egyben sült fasírt.
Felszeletelni úgy kell, mint egy tortát és akkor szép, ha ka özépen látszanak a karfiol rózsái.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.