Elkészítés: A burgonyákat hosszában kettévágjuk úgy, hogy a tetejükről egy kis darabot levágunk. Egy élesebb kiskanállal kivájjuk a burgonyák belsejét, majd amit kivájtunk és a levágott kalapokat sós vízben megfőzzük.
A darált húst ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, egy kis kakukkfűvel. Majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát, az 1 fej apróra összevágott vöröshagymát, a 2-3 gerezd összetört fokhagymát és a 2 tojást. A sós vízben megfőtt, majd összetört burgonyából is belekeverünk egy kicsit, és jól összekeverjük.
A tölteléket a burgonyákba halmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal, majd 180 C-fokon, körülbelül 1 óra alatt megsütjük.
Tálaláskor reszelt sajttal még megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.