Elkészítés: A karajt kiverjük, mint a rántani való húst.
A darált húsba keverünk 2 főtt, finomra összetört tojást, 2 nyers tojást, és egy kis zsírral, borssal, sóval kidolgozzuk. (Lehet finomra vágott petrezselymet és kevés zsemlemorzsát is beletenni.)
Kis halmokat rakunk a kivert húsra a masszából, lehet főtt tojásból kis szeletet is rátenni. Feltekerjük, cérnával összekötjük vagy fogpiszkálóval összetűzzük.
Forró zsíron megpirítjuk, fehérborral (esetleg vízzel) feleresztjük. A levébe teszünk 1 fej vöröshagymát egészben (bevagdosva), babérlevelet, zöldpaprikát, paradicsomot, borsot, majd puhára pároljuk.
Köretként párolt rizst és burgonyakrokettet kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.