Elkészítés: A tojásfehérjét 20 dkg cukorral és a feketekávéval gőz fölött sűrűre főzzük. Főzés után hozzákeverjük az apróra vágott diót, a kimagozott, kis darabokra szeletelt datolyát és a vaníliás cukrot.
Az ostyát körülbelül 5x4 cm-es lapocskákra vágjuk, és dió nagyságú csókokat rakunk a közepére.
Meleg sütőbe téve lassan szárítjuk.
A tojássárgáját 10 dkg cukorral és 1 kávéskanálnyi liszttel jól elkeverjük és gőz fölött sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a habosra kevert vajat.
Ezzel a sárga krémmel bekenünk egy sima ostyát, és összeragasztjuk egy már megszárított csókossal. Nagyon mutatós, finom édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.