Elkészítése: A sárgarépát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A datolyákat kimagozzuk, és apróra vágjuk, a pisztáciát pedig durvára aprítjuk. A répát és a hagymát forró zsiradékban megpároljuk. Hozzáadjuk a pisztáciát meg a datolyát, és rövid ideig együtt pirítjuk. Felöntjük 3,5 dl csirkehúslevessel, hozzáadjuk a fűszereket, majd felfőzzük. Belekeverjük a kuszkuszt, és lefedve, kis lángon, kb. 10 perc alatt hagyjuk megduzzadni. 1 evőkanál mézzel, sóval és borssal ízesítjük. A csirkét kívül-belül lemossuk, szárazra töröljük, besózzuk. A kuszkusz egyik részét a csirke hasába töltjük, a maradékot félretesszük. A csirke hasrészét fogpiszkálókkal összetűzzük, és a csirkét tepsibe helyezzük. A félbevágott gránátalma egyik felét kifacsarjuk, a levet a maradék mézzel elkeverjük, majd a mézes lé felével megkenjük a csirkét. A csirkét 225 fokra (gázsütő: 4. fokozat) előmelegített sütőben, a legalsó sínen kb. 15 percig sütjük, utána megkenjük a maradék almalével. Aláöntjük a megmaradt csirkehúslevest, és 200 fokon (gázsütő: 3 fokozat) további 40 percig sütjük. A megmaradt kuszkuszt ismét felmelegítjük. A gránátalma másik feléből kiszedjük a magokat, és rászórjuk az elkészült csirkére. A kuszkusszal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.