Elkészítés: A tojások sárgáját az édesítővel meg a kakaóval habosra keverjük. A lisztet is apránként hozzáadjuk. A kemény habbá vert tojásfehérjét óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk. A masszát kivajazott, belisztezett tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben, a közepesnél kisebb lánggal (170 °C; légkeveréses sütőben 155 °C) kb. 25 percig sütjük, majd megvárjuk, míg kihűl. A krémhez a vajat jól kikeverjük, közben az édesítőport meg a kakaót is hozzáadjuk. A tésztát lapjában elfelezzük, a krém kétharmadával megtöltjük. A maradék krém a tetejére és az oldalára kerül. 10 szeletet vághatunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.