Elkészítés: A dinnyét elfelezzük, kimagozzuk. A húsából karalábévájóval 12 golyót kivájunk, amit a díszítéshez félreteszünk.
A megmaradt gyümölcshúst a héjból kivájjuk, 2 dl tejszínnel és a citromlével turmixoljuk, majd lábosba öntjük. Megkóstoljuk, mert ha a dinnye nem elég édes, kevés cukorral állítjuk helyre a harmóniát. Csillagánizzsal, gyömbérrel, korianderrel fűszerezzük, 10 percig főzzük, majd a fűszereket kiemeljük belőle.
A vékony csíkokra vágott csirkemellfilét és a felkockázott paprika felét beledobjuk. Enyhén sózzuk, és addig főzzük, amíg a csirke megpuhul. Végül a megmaradt tejszínnel felöntjük.
Tányérokba elosztjuk a dinnyegolyókat, rámerjük a levest, paprikával, gyömbérrel, csillagánizzsal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.