Elkészítés: A tészta hozzávalóiból a szokott módon omlós tésztát készítünk, 2 részre osztjuk úgy, hogy a tészta 2/3 részével kibéleljük a tepsit. Kézzel egyengetjük, nem nyújtjuk, mert a massza elég puha. A maradék 1/3 részből vékony hurkákat sodrunk majd a tészta tetejére.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, belekeverjük a tojássárgákat és a töltelék többi hozzávalóját is óvatosan, hogy ne törjön össze, majd a tészta tetejére öntjük. Ráhelyezzük a sodrott *hurkákat*, rácsokat képezve. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Tálalás előtt megszórjuk vaníliás cukorral.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.