Elkészítés: A margarint a lisztben elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sót, a 4 evőkanál cukrot, az élesztőt (nem kell keleszteni), a 3 tojássárgáját. Összegyúrjuk, ha szükséges, kevés tejet adunk hozzá. A tésztát 3 részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk téglalapalakúra. A töltelékhez 30 dkg porcukrot, 30 dkg diót és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd a felvert tojásfehérjékkel összeforgatjuk. A kinyújtott tésztákra rákenjük a tölteléket. Felcsavarjuk, mint a bejglit, majd kétujjnyi darabokra vágjuk. Vajazott-lisztezett tepsibe rakjuk, és tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.