Elkészítés: A 6 tojás fehérjét gőz fölött 25 dkg porcukorral felverjük, hozzáadjuk a diót és a mazsolát. sírpapírra kenjük, és sütőben megsütjük.
A 6 tojás sárgáját 20 dkg porcukorral, 1 dl kávéval gőz fölött sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és jól elkeverjük, hogy habos legyen (pici olvasztott zselatint tehetünk hozzá).
Ezt a kávés krémet a piskótára kenjük, tesszük, majd a megsült habot a tetejére.
A tetejére olvasztott csokiból csokimázat készítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.