Elkészítés: A piskótalapot hagyományos módon elkészítem.
A krémhez a 3 dl tejet a 3 evőkanál étkezési keményítővel sűrűre főzöm. A vajat a cukorral géppel habosra keverem, és a dióval hozzákeverem a kihűlt főzött tejkrémhez. A piskótalapon elterítem a krémet, és kenőkéssel eligazítom.
Közben egy lábasban vizet forralok, és a tojásfehérjét a cukorral, kevés citromlével kemény habbá verem gőz fölött. Azonnal a krémre kenem. Csokireszelékkel megszórom, és hűvös száraz helyre teszem.
Pár óra múlva szép rombusz szeletekre vágom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.