Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd a tésztát 2 részre osztjuk, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. A deszkán kinyújtjuk, nagyjából 1 centi vastagságúra, majd egy pohárral kiszaggatjuk. Figyeljünk rá, hogy ne legyen se túl kicsi, se túl nagy, a formákban legyen elég tészta. Mielőtt a formákba helyeznénk a tésztákat, kenjük ki őket olajjal, hogy a sütés után könnyebben ki tudjuk szedni a süteményeket. De csak mértékkel, ne álljon az olajban a tészta!
Ha ezzel kész vagyunk, jöhet a töltelék. Verjük fel a 3 tojásfehérjét, majd adjuk hozzá a cukrot. Ha ezzel elkészültünk, keverjük bele a diót is. A formákba igazított tésztára előbb 1 teáskanál baracklekvárt tegyünk, majd rá szintén egy teáskanálnyi diós habot. Ha marad hab, miután az összesre került, osszuk szét a maradékot, hogy semmi se menjen kárba.
Ezután 220 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 180-190 fokra mérsékeljük a hőmérsékletet, és nagyjából 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.