Elkészítés: A tésztához a lisztben elmorzsoljuk a margarint, a tejben kevés cukorral felfuttatott élesztővel és a többi hozzávalóval a tésztát összegyúrjuk, a hűtőben pihentetjük, amíg a tölteléket elkészítjük.
A töltelékhez felforralunk 2 dl tejet, beleadjuk a diót és a morzsát. A tűzről lehúzva a többi hozzávalót is belekeverjük, végül a tojások keményre vert habját óvatosan beleforgatjuk.
A tésztát 2 részre osztjuk, kikent közepes tepsihez kinyújtjuk az egyik tésztalapot, ráhalmozzuk a tölteléket, majd a másik tésztalapot is kinyújtva ráhelyezzük a töltelékre. Tetejét tejjel megkenegetjük, villával megszurkáljuk.
Előmelegített 200 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Kihűlés után porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.