Elkészítés: A darált diót összegyúrjuk a cukorral, 1 egész tojással, a reszelt citromhéjjal, 1 csomag vaníliás cukorral, és dió nagyságú golyókat formálunk belőle.
Enyhén kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a golyókat, nem túl szorosan egymás mellé, mert sütés közben növekednek, szétterülnek. Mindegyik golyó közepét benyomjuk a mutatóujjunkkal. A lyukakba 1-1 szem magozott meggyet (vagy meggybefőttet, mokkáskanálnyi kemény, pikáns - ribizli, málna, meggy - lekvárt) teszünk.
200 fokon előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk, mert gyorsan megég!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.