Elkészítés: Az egész tojásokat a robotgép keverőtáljába ütöttem, a cukorral a legmagasabb fokozaton kb. 10 perc alatt habosra kevertem.
A fokozatot alacsonyra vettem, belekevertem a vajat, majd fokozatosan a fűszerekkel, sóval, sütőporral elkevert lisztet, végül keverőlapáttal a diót, aszalt szilvát és a répát.
26 cm-es kapcsos, kibélelt formába, előmelegített 180 fokon sütöttem kb. 45-50 percig. (Tűpróba!)
Rácsra borítottam, a papírt lehúztam, hideg helyen teljesen kihűtöttem, vízszintesen 3 felé vágtam, és megtöltöttem a krémmel.
Krémhez a vajat habosra kevertem a porcukor felével, hozzákevertem a mascarponét. A tejszínt a habfixálóval és a maradék porcukorral kemény habbá vertem, és beleforgattam a vajas-mascarponés krémbe.
Tálalás előtt hideg helyen pihentettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.