Elkészítés: A tésztához az 5 tojás fehérjét 3 kanál vízzel kemény habbá verjük. Egyenként belekeverjük a többi hozzávalót. A tésztát kikent, lisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a diót a vaníliás cukorral elkeverjük, és kevés forró tejjel leöntjük. Kihűtjük.
Ha kihűlt, a margarint hozzákeverjük, és ízlés szerint cukorral édesítjük.
Megtöltjük a piskótát a krémmel, a külsejét is bevonjuk. Díszítjük, néhány órát pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.