Elkészítés: A tojást, a margarint és a cukrot habosra keverem. A vaníliás cukrot, a sütőport és a lisztet belekeverem, majd annyi tejet adok hozzá, hogy közepes sűrűségű masszát kapjak.
Felét kikent, lisztezett tepsibe öntöm, a másik felét a kakaóval és 3 evőkanál tejjel kikavarom, majd a fehér tészta tetejére összevissza rácsorgatom. Meleg sütőbe teszem, kb. 25-35 perc alatt megsütöm.
A krémhez a pudingot a 3 dl meggylében megfőzöm, kihűtöm. A margarint a cukorral habosra keverem, majd a kettőt összeöntöm, összekeverem.
A kihűlt tésztára halmozom a krémet,villával hullámokat mintázok bele, és sűrűn díszítem magozott megybefőttel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.