Elkészítés: Sütök 2 piskótalapot 4-4 tojásból, vagyis az arányok fele-felével.
Megfőzöm a pudingot a cukorral, a tejjel és vaníliás cukorral, majd hagyom kihűlni.
Addig a gyümölcsöket felszeletelem, én most barackot, málnát, banánt, mandarint és feketeribizlit választottam, de bármilyen gyümölcs megfelel.
Összeállításkor az első piskótalapot megkenem pudinggal, rásorakoztatom a gyümölcsöket, majd ennek a tetejére teszem a másik piskótalapot, ezt is megkenem pudinggal,kirakom a gyümölcsökkel. A zselatint a rajta lévő utasítás szerint elkészítem, és egyenletesen a tortára öntöm.
Miután megdermedt, díszítem és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.