Elkészítés: A megolvasztott, de nem meleg vajat habosra keverjük a cukorral, majd tovább keverjük a 8 sárgájával is. Belereszeljük az alaposan megmosott citrom héját, majd a kifacsart levét is belecsurgatjuk. Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a csipet sóval keményre felvert tojásfehérjét. Normál méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát belesimítjuk. 170 fokon kb. 30 percig sütjük.
Közben kikeverjük a porcukrot a citromlével, amibe esetleg reszelt citromhéjat is tehetünk, majd rákenjük a süti tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.