Elkészítés: A karfiolt megfőzzük, félretesszük. A petrezselymet és a sonkát felaprítjuk. A tejfölt a krémsajttal összekeverjük, sóval, borsal, szerecsendióval ízesítjük. A margarint felolvasztjuk, megpirítjuk benne a sonkát, hozzáadjuk a petrezselymet, a karfiolt, és együtt pároljuk kb. 5 percig. (Nem szabad kevergetni csak rázogatni.)
Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a karfiolt, ráöntjük a tejfölös krémsajtot, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.