Előkészítés: A lisztet átszitáljuk, összekeverjük az élesztővel. A vajat felolvasztjuk.
Elkészítés: A tojásokat tálba ütjük, habosra keverjük 15 dkg cukorral és egy csipet sóval. Beledolgozzuk a vajat, a rumot, a lisztet, majd kézzel is átdolgozzuk. A tésztából kisebb gombócokat formálunk. Felforrósítjuk az olajat, és pár perc alatt aranybarnára sütjük benne a tésztagolyókat. Szalvétára szedjük, lecsöpögtetjük, meghintjük a maradék cukorral, és hagyjuk kihűlni.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 951 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.