Elkészítés: Az édeskömény külső, fás részeit zöldséghámozóval eltávolítom, kis leveleit lecsipkedem, felaprítom. A gumót előbb hosszában elfelezem, majd mindkettőt 3-4 mm vékony szeletekre vágom. A salátaleveleket falatnyi darabokra tépkedem. A gránátalmából kiütögetem a rubinvörös magokat.
Egy méretes salátástálat kibélelek salátalevelekkel, elrendezem rajtuk a vékony édesköményszeleteket, megszórom gránátalmával, valamint a felaprított édeskömény-zölddel. Egy lime-ot felnegyedelek, díszítésként a tálra helyezem.
A másik lime levét az olajjal és sóval elkeverem, meglocsolom vele a kész salátát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.