Elkészítés: Az egrest megtisztítjuk, és kevés vízben sóval, cukorral nagyon puhára főzzük. Amikor kész, leszűrjük, majd szitán áttörjük.
Belekeverjük a lisztet, felhígítjuk a levével és tejjel. Ízlés szerint utánacukrozzuk és felforraljuk. Amikor
forr, beleteszünk 1 késhegynyi reszelt citromhéjat, a tejfölt, és még egyszer felforraljuk.
A habgaluskához a tojásfehérjékből kemény habot verünk. Cukorból vízzel sűrű szirupot főzünk, és azon forrón kanállal vékonyan belecsurgatjuk a habba. Közben habverővel állandóan keverjük.
Kanállal galuskákat rakunk a krémlevesre tálaláskor, mint a madártejre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.