Elkészítés: A megtisztított tyúkhúst feldaraboljuk. Zsíron finomra vágott vöröshagymát pirítunk, meghintjük pirospaprikával, rátesszük a darabolt tyúkhúst. Fűszerezzük, rátesszük a kimosott savanyú káposztát. Felforraljuk, és az egészet átrakjuk egy római tálba.
Az edényt lefedve 80 percre a sütőbe tesszük. További 15 percig a fedelét levéve, a tejföllel meglocsolva az ételt készre pároljuk.
Tálaláskor a saját zsírjában kakastaréjként kisütött szalonnaszeletekkel díszítjük. Pirospaprikával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.