A vajat kikeverjük az édesítőszerrel meg a sóval, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és rászitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát két adagra osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a kakaóport és a tejet.
Egy 26 cm-es, kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A kétféle tésztát középről kezdve kanállal, koncentrikus körökben váltakozva a formába csorgatjuk, a formát óvatosan megrázzuk, és előmelegített sütőbe toljuk. 175 fokon 35-40 percig sütjük.
Kivesszük, meglocsoljuk a narancslével. Ha kihűlt, a tortát kiborítjuk a formából, majd a sütőpapír eltávolítása után a tetejét meghintjük édesítőszerrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.