Egy gyúródeszkán keverjük össze az átszitált lisztet, a cukrot, a csipetnyi sót, a tojást, a két tojássárgáját és az olvasztott vajat.
A deszkát lisztezzük be, majd az összekevert hozzávalókat dolgozzuk ki sima tésztává. A tésztát takarjuk be egy tiszta törlőkendővel (esetleg borítsuk be egy nejlon zacskóval), majd fél órára tegyük hűvös helyre.
A megpihentetett tésztát nyújtsuk ki és nyomkodjuk egy közepes méretű kerek sütőformába.
A vajat és a mézet lassú tűzön olvasszuk fel. Adjuk hozzá a porcukrot, a tojássárgájákat, a tejszínt, a rumot, az apróra vágott diót és alaposan keverjük össze. A keveréket öntsük a tészta tetejére, majd 160°C fokra előmelegített sütőben süssük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.